22 Ağustos 2010 Pazar

Hikayenin Sonunda Kahraman Hep Erkek

Geçmişten günümüze kahramanlar hep erkek onu kahraman ilan edense kadın.Hikayenin sonunda ise yarattığı kahramanın kurşunuyla ölen sayısız kadın...
Kadınlar hassas,bencil,ihtiraslı,duygusal yaratıklar.Ana yemekleri aşk,bünyelerini zayıf düşüren yeterli beslenememek,hayatlarının merkezi ise kalpleri.
Erkekler hırçın,asi,sevimli,can alıcı yaratıklar.Ana yemekleri seks,bünyelerini zayıf düşüren arzu ettikleri kadına ulaşamamk,hayatlarının merkezi ise penisleri.
Kadınlar aşık olduğu erkeği arzular.Erkekler ise arzuladığı kadına aşık olur.Bu iki karşı cins hep savaşır.Kadın aşkın masumluğunu savunur,erkek seksin gücünü.Kadın erkeği en can alıcı noktasından dişiliğiyle vurmaya çalışır,erkek kadını en can alıcı noktasından sözleriyle vurmaya çalışır. Aşk galip gelir ilk başlarda kadın zaferinin tadını çıkarır.Ama işler yolunda gitmez aşka heycan gerekir.Kadın çaresizce seksin kapısını çalar.Erkeğin eline beklediği fırsat geçmiştir.Aşkla seks uyum içinde ilerlemeye başlar herşey gayet güzel gitmektedir.İlişkinin sonuna yaklaştığında aşkı kabullenmez erkek,kadın aşk diye diretir.İşine gelmeyince çeker gider erkek...
Kadın özlemektedir gideni,aşk özlemi uyandırır.Yenilir erkeğe onu kahraman ilan eder.Kabullenir herşeyi geri çağırır.Erkek ipler elinde kuklasını oynatmaya hazırdır.Kadın aşkı içinde yaşar seks ise günyüzündedir.İki karşı cinsin tek ortak noktası olmuştur.Erkek her gidip gelişinde seksin gücünü ispatlar.Kadın ise erkeğin altında aşk ile beraber ezilmiştir.
Sonunda erkek yeni avını düşler.Sıkılmıştır aynı ten heycan vermiyordur.Düşünmez ardında kalanı zaten zaferini ispatlamıştır.Artık yeni zaferler ister.Ulaşılmaz ulaşmak onu herzman mutlu eder ve çeker gider.Kadın oracıkta ölür.Erkek onu kendi silahıyla vurmuştur.Savunduğu aşk onu öldürmüştür işte.
Kadınlar gideniz unutamaz diye birşey yokunutur elbet. Ama bununla beraber birçok şeyi unutur.Asla unutmaması gereknleri de unutur.Yrattığı kahramanın eli silah tutar tutmaz ilk onu vurduğunuda unutur.Yeni kahramanlar yaratmak ister başka bedenlerde..

Aptaldır kadınlar aşk uğruna sefilleşirler.
Bencildir kadınlar gidenden çok gidenin ona yaşattıklarını özlerler.
Masumdur kadınlar bebk gibi masum ve ilgiye muhtaç.

Erkekler becerdikleri kadını unutmazlar övünç kaynağıdır,herbiri madalyadır, tatlarıda ayrıdır.
Zekidir erkekler duygusallığa yer vermiycek kadar zeki ve güçlü.
Çocuktur erkekler ne istediğini bilmeyen şımarık çocuk.
Basittir erkekler vücutlarını hiç düşünmeden bir kadına sergileyecek kadar,eteğini açan her orospuyu becericek kadar basit...

3 yorum:

  1. söylediklerinize yer yer katılsamda bazı yerlerdeki paradoksal döngüsellikler (burayı bende anlamadım) yüzünden size katılamıyorum.yani kadın erkek ilişkilerinde tam objektif olunabilme yüzdesi nerdeyse imkansızdır.yani herkes işine geleni benimseyebilir.yani doğruluk derecesi değişkenlik arz edebilir her iki taraf için.yani lafı gevelemiyim ne zaman buluşalım ))

    YanıtlaSil
  2. tam değil ama doğruluk payı da var hani. Kadınlar da sütten çıkmış ak kaşık değil...

    YanıtlaSil
  3. İyi bir deneme yazısı, genellemeleri bozan herzaman birileri olacaktır. insanlar birbirini kullanıyor, herkes bir kahraman arıyor.sadece erkek yada kadın değil. Erkek egemen bir toplumda yaşıyoruz, bu egemenliği sadece baba,amca ya da diğer erkeklerde gelen, bir miras degil. Anneden, teyzeden ve diğer kadınlardan da aktarılan bir çok olgu var, büyüyorken.Bedenini tanımadan erkek oluyoruz. Kadınlara göre 1 sıfır önde başlıyoruz. Yetişkinliğe eriştiğimizde, yetişme tarzımız ve öğretiler kadınla ilişkimizi belirliyor,büyük oranda.

    YanıtlaSil